Cercar en aquest blog

dijous, 13 de novembre de 2014

BENVINGUTS A MININA NO FANSUB!

Hola, nois/es!!!

He creat aquesta web perquè jo, com moltes persones, tinc un dilema.

NO HI HA QUASI BÉ CAP FANSUB EN CATALÀ!

Només hi ha alguns del tipus "Lluna Plena no Fansub" i alguns altres que estan afiliats a Animelliure (el portal d'anime en català més complet del món!), però tot i així, són pocs, i com m'agrada tant el manga vull fansubejar!

Us poso un exemple: ONE PIECE. Quants fansubs de One Piece hi ha en català? A Lluna Plena no Fansub van fer alguns capítols, AMB MOLT BONA FEINA (que no es malinterpreti) però no estan tots, i com jo (repeteixo) vull entretenir-me, m'agradaria fer-la.

Sento molt en la meva entrada (ha estat modificada) haver fet una crítica a LlPnF, la veritat és que sabia el motiu de per què canviaven els noms i ho havia dit en plan broma, així que sento de veritat que ho hagueu malinterpretat.

Aquí no faré fansubs de coses que ja existeixin (no pretenc "plagiar" ni res per l'estil), com per exemple Naruto, que ja té una versió en català en format còmic (no està doblat, l'anime) però sí que còmics manga com One Piece o Nausicaä a la Vall del Vent (sí, era un manga i després el mateix autor va passar-lo a pel·lícula als estudis Ghibli) que només estan en castellà i en canvi no tenen la seva versió escrita en català.

I potser, si m'animo...més endavant un fandub!

Espero que us agradin les meves traduccions, la veritat és que encara que no ho sembli és un projecte que costa temps i esforç i ho faig sense ànims de lucre per a tots aquells que ho vulguin llegir en català.

P.D: No acostumo a fer faltes d'ortografia, però si en faig una dieu-m'ho, que la corregiré!

Sayonara!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada